Čtvrtek, 19. září 2024, svátek má Zita, zítra Oleg
Čtvrtek, 19. září 2024

Brit má na kontě 56 rozluček se svobodou a dluh přes milion, ničeho nelituje

Facebook
Twitter
LinkedIn
Během pouhého roku a půl se Will Stevenson z Velké Británie účastnil ohromných 56 rozluček se svobodou. Jeho neobvyklá cesta začala v červnu roku 2015, kdy se přihlásil na jednu rozlučku jako náhradník za chybějícího účastníka. A tak se spontánně ocitl v Budapešti s dalšími 22 muži, které nikdy před tím neviděl. A to byl pouze začátek.
Zdroj: Envato Elements

Během dalších 18 měsíců se účastnil dalších 55 rozluček se svobodou. Stevenson slavil neustále. Ať už se jednalo o jeho přátelé, či naprosté cizince. Sám dokonce později několik rozluček uspořádal… Tento jeho koníček mu umožnil poznat spoustu nových lidí, míst i kultur. Stevenson vzpomíná na oblíbené turistické destinace, jako je například Ibiza, Tenerife, Sydney, Las Vegas či New York.

Za ubytování, jídlo a cesty se však na jeho kreditní kartě nasčítal dluh, který splácí dodnes. Částka se vyšplhala na celkových 50 tisíc liber, což odpovídá přibližně 1,4 milionu korun. Stevenson však ničeho nelituje. ,,Ty vzpomínky stály za to.“ Přiznává však, že existovala doba, kdy se z akcí cítil vyčerpaný a účastnil se jich v podstatě jen proto, že mu bylo blbé pozvání odmítnout. Po skončení rozlučkové etapy se rozhodl na tři měsíce přestat pít alkohol.

Své ,,rozlučkování’’ omezil již v roce 2016, kdy požádal svou přítelkyni Abigail o ruku. Přes jejich svatbou v srpnu 2021, Will neodolal příležitosti a uspořádal rovnou tři vlastní rozlučky se svobodou. Večírky ,,rozlučkového krále“ se konaly v anglických městech Blackpool a Brighton a ve španělském letovisku na Mallorce.

Ačkoli se z jeho života nekonečné večírky už téměř vytratily, Willovi rozhodně nebude chybět adrenalin ani vyčerpání. V únoru má totiž přijít důležitý milník v jeho životě – stane se dvojnásobným otcem.

Zdroj: novinky.cz

Napsat komentář

Musíte se pro publikování komentáře.
Weather Data Source: Prag 21 tage wetter

DOPORUČUJEME