Pátek, 18. října 2024, svátek má Lukáš, zítra Michaela
Pátek, 18. října 2024

Jim Carrey „zlevnil“: Své losangeleské sídlo nově prodává za 576 milionů korun

Facebook
Twitter
LinkedIn
Světoznámý herec a komik Jim Carrey prodává své přepychové sídlo, které nazývá "místem okouzlení a inspirace". Dům se nachází ve věhlasné losangeleské čtvrti Brentwood a novému majiteli nabídne absolutní komfort včetně bazénu s vodopádem. Cena tohoto impozantního sídla je momentálně stanovena v přepočtu na 576 milionů korun.
Zdroj: Profimedia

Interiér domu, v němž Carrey strávil dlouhých 30 let, je stejně ohromující jako jeho exteriér. Sídlo se pyšní množstvím uměleckých děl, což odpovídá Jimově vášni pro malování a sochařství. Luxusní nemovitost disponuje pěti ložnicemi, šesti koupelnami a třemi samostatnými toaletami. Dále nabízí prostornou kuchyň, jídelny a velkolepé obývací pokoje. Samozřejmostí je také kinosál, rozlehlá tělocvična a pracovna.

Z toho vyplývá, že užitná plocha je značná, konkrétně činí 1180 m2. Nemovitost byla v únoru nabídnuta k prodeji za 28,9 milionu dolarů (přibližně 628 milionů korun), kupec se ale nenašel, Carrey šel tedy s cenou dolů a nyní své honosné sídlo prodává za 26,5 milionu dolarů (576 milionů korun).

Dům se nachází na rozlehlém pozemku, který umožňuje celou škálu vyžití. Budoucí majitel se bude těšit z tenisového kurtu, bazénu s vodopádem či herny s barem. Rovněž bude mít k dispozici saunu s párou a radost mu bude dělat zeleninová zahrada. Navíc jsou na střeše domu instalovány fotovoltaické panely, což přidává ekologický rozměr tomuto majestátnímu sídlu.

Zdroj: Novinky.cz, Autorský text

Napsat komentář

Musíte se pro publikování komentáře.
Weather Data Source: Prag 21 tage wetter

DOPORUČUJEME